yucca rigida 90cm stam

250,00

Beschikbaarheid:
1
Model:
222

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Yucca rigida komt veel voor in de woestijnen van Mexico.

Daar groeit deze yucca op de rotsgronden in de bergen, hij kan tot wel 4 meter hoog worden.
In de regel blijft het bij één stam, maar er zijn oudere exemplaren die vertakken.

Hij kan in de volle grond grond geplant worden maar is ook een goede kuipplant die weinig eisen stelt aan de grondsoort. Deze mag zelfs zanderig zijn, als het maar goed gedraineerd is.
De Yucca rigida wil zijn voeten graag droog houden, dus niet op een natte plek planten. Een plaats in de volle zon is ideaal.

Winterhard tot een temperatuur van -12ºC.

Zijn blad is lichtblauw van kleur en worden 40 tot 70 cm lang en ruim gemiddeld 1,5 cm breed. Dit houdt in dat de kop van de Yucca rigida een doorsnede van 100 cm kan halen. Het blad is vrij hard en sterk.
De koppen hebben een mooie lichtblauwe bol en zorgen voor extra contrast in de tuin, de ideale blikvanger in uw tuin.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Afbeeldingen (1)

Over ons

Subtropical houdt zich bezig met het verkopen van exotische planten en zaden , wij zijn steeds op zoek naar nieuwe zaden en planten om aan ons assortiment te kunnen toevoegen . momenteel is ons zaden assortiment nog heel beperkt , maar daar komt verandering in ! na overleg met kwekers in verschillende landen zullen er binnenkort heel wat VERSE zaden aan onze webwinkel worden toegevoegd, ook op gebied van planten zijn we steeds op zoek naar nieuwe dingen . kortom 2019 zal voor ons een jaar zijn waarin we prachtige exotische planten zullen aanbieden van uitstekende kwaliteit ! met vriendelijke groeten, het subtropical team

Contact

+32 497/90.26.98
info@subtropical.be

Like ons op facebook